Spelen in jullie organisatie vraagstukken waarbij de menselijke factor centraal staat? Willen jullie hiermee aan de slag op een effectieve én creatieve manier die medewerkers aanspreekt, maar weten jullie niet goed hoe? Dan is een samenwerking met Vlam een goed idee.

 

Een impuls vanuit een frisse blik

Als frisblikker geef ik een impuls aan een thema of project. Met een doortastende en nieuwsgierige houding help ik het vraagstuk eerst scherper te krijgen. Wat is hier nu écht aan de hand? Om vervolgens samen te bepalen welke acties passend zijn.  Acties die voortkomen uit creatief conceptueel denken, maar die tegelijk ook realistisch zijn. Grote vraagstukken behapbaar en energiek houden, zodat je er daadwerkelijk mee aan de slag kunt. Want hoewel we organisaties niet zomaar volledig kunnen veranderen, zit er veel kracht in kleine stappen. 

Blijven hangen in abstracte gesprekken over het probleem is niet mijn ding. Een focus op  beren op de weg evenmin šŸš«šŸ». Veel liever denk ik in mogelijkheden die haalbaar zijn in de dagelijkse werkpraktijk. Oplossingsgericht en vlot, maar zeker niet impulsief, mede dankzij mijn kennis van HRM en veranderkunde.

 

Flexibel en slagvaardig

Vanuit Vlam bied ik meedenk- en creatiekracht, zonder dat jullie organisatie direct vastzit aan een lange periode interim. Ik zorg voor adviezen die helpen creatief slagvaardiger te worden, waarna eigen medewerkers hierop kunnen voortbouwen. Of ik ontwikkel concrete tools waarmee stappen worden gezet in jullie vraagstuk.

Ik ben een pionier en door mijn inzet te kaderen behoud ik mijn frisse blik. En juist die blik is waardevol voor organisaties. Daarom werk ik graag op projectbasis; met een kop en een staart. Of via de Vlam-strippenkaart, die de vrijheid geeft om meedenken en inspiratie in te zetten op diverse momenten gedurende een jaar. Gericht, flexibel en niet langer dan nodig. Zodat jij na een inspiratie-boost zelf weer verder kan.

Thema's waaraan Vlam bijdraagt

   šŸ’”Samenwerking

   šŸ’”Onboarding

   šŸ’”Binden & boeien

   šŸ’”Leiderschap

   šŸ’”Organisatiecultuur

   šŸ’”Missie, visie en kernwaarden

 

Met welk type vragen kan Vlam mij helpen?


lamp met vonken

Wil je afstemmen welke samenwerkingsvorm past bij jullie behoefte? Neem dan vooral contact met me op.