Laat je inspireren!

Met sprankel en energie werken aan organisatieontwikkeling. Échte beweging creëren. Via creatief verbindend werken.

Maar hoe maak je dit concreet en praktisch? Laat je inspireren in een van mijn workshops. Ontdek de kracht van creatief verbindend door het zelf te ervaren. Zodat jij het direct kan inzetten in jouw werkpraktijk.


Wil jij net een andere focus dan je op deze pagina vindt? Schroom niet me te bellen om te sparren over maatwerkmogelijkheden. Dat houdt de boel wel zo creatief😉


De workshops

Zeg energie-vretende vergaderingen vaarwel! Ga voor vergaderingen met energie en effect!

Ontsnap van de terminale serieusheid op het werk!

Breng inspiratie en sprankel in jouw selectiegesprekken. Winst voor de organisatie en de kandidaat.

Bouwen aan sterke samenwerkingen met creatief verbindende technieken.


Workshop Vlammend Vergaderen

Zijn vergaderingen in jouw organisatie vaker een energielek dan een bron van werkplezier? Zonde! Wil jij graag meer energie, verbinding, lol en daadkracht uit vergaderingen halen? Dan is de workshop Vlammend Vergaderen iets voor jou! Leer de kracht van creatief verbindend door het zelf te ervaren. En zet het daarna direct in in jouw vergaderingen.

Praktische informatie

 • Datum: woensdag 17 april 2024
 • Tijd: 13.00 - 16.00
 • Waar: Zeist
 • Kosten: 195 euro excl BTW

  Kom je samen met een collega? Extra leuk! Verspreid samen het vuurtje van Vlammend Vergaderen en profiteer van een duo-ticket korting. Een duo-ticket kost 310 euro excl BTW.

Ik meld me aan voor deze workshop!

Kies je voor een duo-ticket? Meld dan beide personen aan en geef in de opmerkingen aan dat het om een duo-ticket gaat.


Workshop Escapespellen maken

Ik meld me aan voor deze workshop!

Wil jij het gevoel van fanatisme, verbinding en naar de werkvloer brengen? De dingen eens anders dan anders doen? Dan is de workshop Escapespellen maken iets voor jou. Leer zelf escapespellen maken en hoe dit toe te passen in de werkpraktijk. Je ervaart allerlei soorten raadsels en puzzels en gaat vervolgens zelf ontwerpen en maken. Zo loop jij vol inspiratie én met jouw eerste escapespel onderdeel de deur uit.

Praktische informatie

 • Datum: maandag 27 mei 2024
 • Tijd: 10.00 - 16.00 
 • Waar: Zeist
 • Kosten: 495 euro excl BTW
  Inclusief koffie, thee en lunch

  Ook ontvang je na de workshop handige informatie om zelf verder te kunnen. Zoals een infographic over de stappen om tot een escapespel te komen, een format voor een voorbeeldspel en een overzicht met allerlei soorten raadsels en puzzels.